perjantai 28. syyskuuta 2007

Pillerien 1. päivä, ei mitään muutosta! 13pv:ää jäljellä!

Aamulla otin ekan pillerin, se on aika hauska pakkaus. Tulee ihan ehkäisy pillerit mieleen. On päivät merkitty jotta ei mene sekaisin onko ottanut vai ei ja ensi viikolle on luvassa sinisiä pillereitä :)
Vielä ei mitään vaikutusta, mutta tiesihän tuon. Ei sen vaikutuksen huomaan kun vasta jossain aikaisintaan sunnuntaina tai maanantaina kun annosta tuplataan. Hiljaa hyvä tulee. Ja innolla odotan savutonta elämää ja kuinka se vaikuttaa tuohon lenkkeilyyn :) Töissä puhuin avoimesti päätöksestäni ja kannustavia kommentteja sain ja taisin saada yhden himo kessuttelijan mukaan tähän touhuun :) Tupakalla ollessamme (heh) työkavereiden kanssa puhuttiin siitä että miten vaikeaa on olla silloin kun on tilanteita jossa on tottunut menemään tupakalle, ilman että mieli tekisi. Mitä sitä silloin tekee. Minullakin on joitain sellaisia, esim ruoan jälkeen, kun on kaatanut kahvin ja ehkä juonut sen jo, kotona vähän väliä käyn siivouksen lomassa tupakalla vaikka ei mieli tee, ja entäs silloin kun lasten kanssa menee hermo silloin on saatava se hermo sauhu. Saa nyt nähdä kuinka käy ja miten ratkaisen kyseiset tilanteet ja ongelmat.

Lapset oli käytännössä pihalla koko päivän koulun ja eskarin jälkeen. Minäkin siellä istuskelin jonkun aikaa ja tulin kotiin siivoamaan. sain imuroitua ja pestyä lattiat. Kello neljä tuli lapset sisälle ja toivat TAAS valtavat määrät hiekkaa sisälle, grr!!!! Hieman hiillyin asiasta mutta hienosti veivät kengät paikalleen ja minä taas imuroin.

miron kanssa käytiin ruokakaupassa pikaisesti ja kuudelta olikin sauna. Me tytöt mentiin taas kahdestaan, loikoiltiin lauteilla ja heitettiin löylyä :)

Kahdeksalta alkoi Pikku Riiviöt -sarja jota katsoin. Miro tuli viereen ja sanoi että hän meinaa katsoa sen kanssa jotta hän tietää mitä äiti tekee heille kun he ovat tuhmia :) Hykkyrät sentään :)

Huomenna on Aleksilla koulu päivä vaikka onkin lauantai. Niillä on Uniseff juoksu/kävely. Sinne saa osallistua myös perheen jäseniä ja minä lähden reippailemaan Aleksin kanssa. Aleksi on haalinut sponsoreita ja jokainen sponsori päättää itse montako euroa maksaa jokaisesta kuljetusta kilometristä. Opettaja merkitsee paljonko kävelee, tuotto menee sinne Unisefille ja maanantaina se vie rahat kouluun.
Tänään tuli eskarista kysely syysloma viikosta. Miten tarvitsee hoitoa. Koulusta on koko viikko mutta eskarissa on vaan to ja pe lomaa. Mutta kun koulut on kiinni niin niiden syöminen vaikeutuu ja niiden pitää tietää lasten lukumäärä jotta osaavat varata ruokaa. Hitto vie, sillä viikolla on just se Lotan sairaala keikka, Aleksi lomalla, kannattaako se Miroa kuskailla parin tunnin takia hoitoon silloin keskiviikkona. Kumpi kampi mites teet! Rikulla ei ole lomaa eikä minullakaan. Pystyisiköhän Aleksia ottamaan töihin maanantaina ja tiistaina, siinähän se menisi mukana. Jaa-a, kimurantti paikka mietittävänä. Entäs sitten muu viikko, kun kaikki on lomalla, huh huh!!!!

Lapset nukkuu, tosi kiltisti menikin nukkumaan.

Ei kommentteja: