torstai 6. syyskuuta 2007

Hieno kokemus, tosin olo olisi saanut olla parempi

Loisteliaasti oltiin 20min myöhässä mutta satamaan päästiin. Siellä oli kippari vastassa ja tuntui todella leppoiselta mieheltä. Ennen lähtöä syötiin veneessä sämpylää ja kuumaa kaakaota. Kippari kehui että ei ole saanut vuosi kausiin näin hyvää kaakaota. Taina (pomoni) sanoi että no Tiinalla on vankka 7v kokemus kaakaon teosta :) Totesin että kyseinen herkku kuuluu lasteni lempijuomiin.
10 aikaan lähdettiin liikkeelle, minä palelin, voi piru että palelin. Yskä oli kova ja keuhkoihin aina sattui. Purjeet nostettiin ja mentiin. Ihan hieman vaan tuulahteli, kuulemma 12m/s ja paattikin meni sen oloisesti. Ihan hirveitä aaltoja ja vene oli ihan kallellaan, niin kuin telkkarista näkee niitä kilpa veneitä. Mutta hienoa se oli, upea kokemus. Kippari kertoili omaa purjehdus historiaa ja aikamoisia lenkkejä tehnyt, hyvissä käsissä oltiin. Mm. karibialle mennyt, arfikkaan yms.
Kaksi tuntia kesti että päästiin sellaiselle saarelle kun Kaunis-saari. Se oli pidemmällä merellä ja siellä se tuulikin oli ihan eri luokkaa. Ei maissa voinut olla oikein, joten lounastettiin veneessä. Yhden jälkeen lähdettiin takaisin, mutta vastatuuli kun oli niin purjeita ei voinut käyttää joten onneksi siinä oli moottori myös. Oloni sen kun vaan paheni, olin hiljainen koko 2.5h mitä tultiin takaisin. Yskitti ja väsytti ja olo oli todella tukala. Pomo siinä vastapäätä minua seurasi ja sanoi että huomenna Tiina tehdään niin että tulet kahdeksaksi töihin, hän lähtee kaveriksi tuuramaan kaksi taloa joten pääset kotiin jo ennen kymmentä ja sitten käyt lääkärissä.

Neljän korvilla olin koti parkkiksella ja Riku haki minut ja haettiin lapset vankilalta.
Illalla piti käydä ruokakaupassa vielä, noiden hirviöiden kanssa :) Riku jäi kotiin. ne oli taas yksiä pellejä siellä. Huomasivat että en ole voimissani joten pistivät haisemaan. Ostettiin Rikulle synttäri lahjat, jokaiselle oma annettava. Tänään on muuten Rikun 33v synttäri päivä!!!!!!

Kotona vielä iltapalat tein, pesin hampaat lapsilta yms sitä tavallista iltapuuhaa.
Riku sanoi että minulla on varmaan keuhkoputken tulehdus, ja niin varmaan onkin (enkö sitten saisi apua tähän kodin pyörittämiseen!!). Pitänee huomenna käydä lääkärissä. Nyt särkee päätä ja sattuu keuhkoihin, nenä tukossa. Mietin itsekseni siellä veneellä että ei tule mitään synttärien järjestämisestä jos ei tämä lähde. Oikeesti, ei pysty, ei jaksa. Mutta pakkohan se olisi Miron takia.

Nyt kuumaa teetä ja sänkyyn.
Oli kyllä mukava päivä taudista huolimatta :)

Ei kommentteja: