sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Minä kipeä ja väsy

Tosiaan eilen oltiin mäkkärissä ja todella hienosti osasivat lapset olla siellä, joten ostin vielä jälkkärit meille kolmelle.

Pikaisesti käytiin rakennuksilla ja napattiin riku mukaan ja mentiin kotiin.
Puoli neljän aikaan mentiin serkuille Jennin ja Jessen synttäreille. Tupa oli täynnä ja vauhtia riitti :) Siellä alkoi nenä vuotamaan ja sanoinkin rikulle ettei vaan se sinun tauti ole tarttunut.

Viiden aikaan n mentiin mummulaan ja lapset jäivät sinne. Yllätyin kuinka hyvin Mirokin jäi vaikka oli juuri ollut isällä yötä.
Siitä mentiin kauppaan ja oastettiin patonkia ja levitteitä ja hieman sipsejä, Rikun pari kaveria tulisi illalla. Kaupassa iski flunssa kun salama kirkkaalta taivaalta. Olo meni surkeaksi.

Vieraat tulikin vaille seitsemän jo ja ihan kotona oltiin koko ilta. Loppuen lopuksi meillä oli 7 vierasta.
Suht ajoissa päästiin nukkumaankin.
Yöllä heräsin valtavaan kurkku kipuun ja otinkin lääkettä.

Herättiin vasta 11 aikaan :) Olo oli surkea minulla.

Kun haettiin lapsia saatiin ruokaa siellä. Tultiin kotiin niin rojahdin sänkyyn, ei jaksanut mitään tehdä. Laitoin Katjalle viestiä että en lähde lenkille. Makasin aivan koko päivän, torkuin ja katselin telkkaa. Lapset alkoi käydä riehakkaaksi joten Riku lähti nyt niiden kanssa pelaamaan jalkapalloa hiekkakentälle, minä tilaan meille kohta pizzaa. Nyt en jaksa tehdä ruokaa.

Harmittaa tämä flunssa, juuri kun töihin pitäis mennä. Ei sitä kehtaa olla heti sairaslomallakaan. Ja lenkit jää nyt väliin :(
Onneksi sitä pääsee jo 12 viimeistään töistä niin voi makoilla loppu päivän, kuhan vaan hoitaa ne pakolliset..

Nyt on ihan pakko mennä takaisin sänkyyn, sormia särkee ja alkaa vilun väreitä tulemaan.

Ihanan hiljaista täällä kotona :)

Ei kommentteja: