lauantai 8. syyskuuta 2007

Valvottu yö takana

Tosiaan en paljon yöllä nukkunut. Yskän takia. Heti samalla silmän räpäyksellä kun meni maate niin lima nousi keuhkoista ja yskin sitä. Yritin puoli istuvaa asentoa mutta ei sekään ollut hyvä. Valvoin n.01.00-03.00. Menin sohvalle, keittelin teetä itselleni, istuskelin parvekkeella ja yskin. Sohvalle laitoin itselleni istuma asentoon olot ja siinä pystyin nukkumaan hetken taas. n.04.30 heräsin taas ja vasta kuuden aikaan sain unen, sohvalla. Jo taas 7.30 aikaan heräsin, tuntui kun olisin hukkunut limaan, henki ei kulkenut. Sinnikkäästi menin omaan sänkyyn otettuani yskänlääkettä ja buranaa, päätäkin särki. Ja vajaan tunnin päästä pojat heräili. Riku kysyi että noustaanko jo, väsyttääkö vielä. Murahtelin että kyllä väsyttää ja niin pirusti. Se yskänlääke vaikutti sen verran että ei yskittänyt niin paljoa enään ja uni olisi maistunut. Riku keitti kahvit ja kahvin tuoksuun jaksoin nousta :)

Nyt kello on himpun yli yhdeksän. Pojat leikkii ja Lotta nukkuu vielä. Minulla alkoi nyt tärinä ja huimaus, kuhan tämä menee ohi niin josko taas tulisi duracell -vaihe :)
Mieli tekisi leipoa huomista varten, ei oikein luonto anna periksi että ostaisin kaiken valmiina :) Halusin tehdä sitä sellaista missä on digestive kekseistä ja rasvasta tehty pohja ja siihen se joku täyte, hitto kun en vaan osaa, ei ole ohjetta.

Nyt lisää kahvia ja jos laittaisi vaihteeksi pyykkiä pyörimään, on paljon vielä korissa :)
Riksu lähtee tässä jossain vaiheessa kalaan ja ajattelin uhmata itseäni ja äidillisiä taitojani ja mennä yksin lasten kanssa sirkusmarkkinoille :) Saas nähdä montako jää matkan varrelle ;)

Lisää kahvia jotta jaksaa...

Ei kommentteja: