perjantai 7. syyskuuta 2007

PALJON töitä tänään mutta nyt alkaa viikonloppu

Jooh, otin pomon neuvosta vaarin ja menin vasta n 7.30 töihin. Virhe, pomo ei ehtinytkään auttaa minua ja ihan kauheasti tuurattavia taloja, huoh.

Ajoissa ehdin kuitenkin hakemaan Lottaa ja Miroa. Aleksi soitti kun pääsi koulusta ja pyysi lupaa jäädä kaverinsa kanssa leikkimään koulun pihalle, annoin luvan ja hienosti se muisti lähteä kuten sovittiin ja soitti kun lähti.

Kotona laitoin pyykkikoneen päälle ja tiskikoneen, syötin lapsia ja join kahvit ja olla möllötin vaan, voimia ei ollut.
Pakkasin kahden aikaan lapset autoon ja lähdettiin minun työterveyslääkärille korsoon. Lääkäri totesi taudin olevan virus ja pitäisi kuulemma olla 5pv vuoteessa ja laittaa lapset kaappiin. Nauroin lääkärille :) Lääkäri kyllä ymmärsi nauruni aiheen kun katseli lapsia siinä vieressä. Sanoin että meillä on tulossa myöskin sunnuntaina 5v synttärit joten levosta ei ole tietoakaan. Hän totesi että no tauti ei sitten lähde, niinpä, totesin sille. Sain sellaista TOSI vahvaa yskänlääkettä mitä otetaan aluksi 3krt päivässä ja kyljessä komeilee iso kolmio. Apteekkari sanoi että tämä sitten väsyttää aika lailla. Sekin vielä, tähän päälle :) Niin ja sydämen tykytystä, vapinaa... ihanaa. Yritä sitten niiden haittavaikutusten+flunssan kanssa siivoilla, leipoa, käydä kaupoilla yms. :) Saisinkohan Rikun käymään kaupassa... jaa-a... vähän jännittää...
Sain ensi viikolle ma-ke sairaslomaa.

Nyt pitää alkaa tekemään lasagnea ja ne märät pyykit odottaa koneessa. Pare ottaa vaan flunssalääkettä niin pysyy tolpillaan. Tosin lääkäri sanoi minulle että, aivan oikein olet tehnyt kun et ole niitä ottanut, tautia ne ei vie pois ja sitä rehkii vaan kun olo paranee hetkeksi. Mutta seuraavana päivänä se kostautuu.

KUNPA LAPSET SÄÄSTYISI TÄLTÄ TAUDILTA!!!!! KOP KOP KOP

Illalla 22.10


Oo, mitä lääkettä. Siis tuo yskänlääke. Aluksi huimasi ja torkahtelin :) Kuudelta minusta tuli duracell pupu :) Yskään se auttoi heti, ei kokonaan mutta jonkun verran. Siinä on sitä taika ainetta, efedriiniä. Hykkyrät sentään, pesin 3 konetta pyykkiä, tiskiä 2 koneellista, putsailin keittiötä ja hellankin jynssäsin :) Pojat kun oli saunassa, Lotta sai mennä suihkuun lelujen kanssa. Minä siivosin kenkä kaapit ja lasten ulkovaatteita katselin läpi samalla. Imuroin jonkin verran. Lotta tykkäsi kun sai olla suihkussa 40min :) Ja minä puuhastelin. Järjestelin paikkoja enemmän ja vähemmän.
19 aikaan lähdin Miron kanssa prismaan, ostin kakkutarvikkeet ja ruokaa tietenkin. Tunti meillä meni kun kierreltiin muutenkin. Kotona purin kassit ja siinä hetken lasten kanssa olin. Taas innostuin keittiötä siivoamaan, otin töistä taas kunnon ainetta niin rasvat lähtee!
Syötin lapsukaiset. Aleksi oli enemmän kun innoissaan, Riku lupasi jo aamulla lähteä illalla tähtiä katsomaan. Sillä on sellainen pallo niin kuin maapallo mutta siinä pallossa näkyy ne tähtikuviot ja sen hän ottaa mukaan. Pakkasi myös pienen retki penkin, vihon, viivottimen ja kynän. Jos vaikka pitää muistiin panoja tehdä. Netistä vielä ennen lähtöä katsoivat niitä erikois hienoja tähti kuvioita, galakseja yms. Se on kyllä niin innostunut tuosta tähti tieteestä. Iso haave sillä olisi päästä kunnon observatorioon katsomaan avaruuteen. Me ollaankin keskusteltu Rikun kanssa aleksin joulu lahjasta. Ostetaan sille luultavasti sellainen kunnon kaukoputki, sellainen millä jo näkyy kaikki planeetat ja niiden kuut ja varmaankin joitain galakseja. Se maksaa kivasti kyllä mutta onhan sillä itsekkin hienoa katsoa.

Nyt ihan hetki sitten ne lähti, Lotta halusi mukaan. Väsy sillä oli kova mutta pakko oli päästä. Nuhaa Lotta valitti :( Ettei nyt vaan tule tämä tauti sille. Mirokin tuossa vielä valvoo, itse pitää suihkuun mennä vielä. Jos vaikka ottaisin Miron sitten viekkuun.

Huomenna Riku lähtee kalaan aamupäivällä. Minä puuhastelen varmaankin jos olo antaa myöten.

Ei kommentteja: