sunnuntai 22. heinäkuuta 2007

Hammas ongelmia mm.

Lotta heräili 7.30 aikaan ja herätti minut. Nousin vasta hakoisesti, menin olkkarin tuolille taistelemaan unta vastaan. Pojatkin heräs hetken päästä.

Aamu päivällä siinä pesin pyykkiä, laitoin paikkoja kuntoon. Miten me/nuo saa kodin siihen kuntoon yhdessä illassa.
Katja tuli lasten kanssa puoli yhden aikaan synttäri kahville ja hieman yli kaksi lähti. Hulinaa riitti taas :)

Minä lähdin lasten kanssa kanniston puistoihin. Formulat alkoi kolmelta niin lähdettiin alta pois. Kun oltiin päiväkodin puistossa sattui ikävä juttu. Lotalla oli mukana sellainen vesipullo missä nostetaan korkki ja imetään juoma. No, Lotta hampailla nosti sen ja AUTS, huuto kova pääsi ja hammas lähti. Onneksi oli maitohammas, mutta jos se kylmilteen lähtee ilman että on heilunut yhtään niin aivan varmasti teki kipeää. Verta tuli siis todella paljon, sitä oikein pulppusi kolosta ja tyttö huutaa kun järkyttyi. Onneksi tajusin ottaa kotoota paperia. Kun siitä selvittiin niin kivaa meillä oli. Tein Lotalle seppeleen kukista, keinuttiin ja kiipeiltiin yhdessä. Lapset nautti ihan selvästi.
Aleksi pyydysteli heinäsirkkoja ja niillä minua peloitteli, lapsilla oli hauskaa kun äiti juoksi pakoon :)
Vaille kuusi tultiin vasta kotiin ja sitten aloin leikkaamaan poikien hiuksia. Ensin Rikulta sitten Aleksilta ja lopuksi Mirolta. Tein puuroa iltapalaksi, itselle myös maistui tosi hyvin. Aleksihan ei siihen mömmöön koske, kerran hoidossa oksenti lautaselle kun se pakotettiin syömään.

Riku just lähti kauppaan, kirosi kun ei ole jääkaapissa mitään :)

Huomenna taas töihin, vitsi kaksi viikkoa loman alkuun vielä. Sitten lähdetäänkin heti Antaverkkaan ja isäkin tulee sinne. Rikun kanssa laittaavat paikkoja kuntoon.

Isäntä on taas ollut kiukkusella päällä, mikä lie vaivaa taas.

Nyt jos menisi suihkuun...

Ei kommentteja: