perjantai 27. heinäkuuta 2007

Vielä 4 päivää töitä

...ja sitten alkaa LOMAAA :)

Eilen illalla puuhastelin 23.30 asti, huh huh. Suihku päälle ja nukkumaan. Ihan älyttömästi nyt hommaa kun nuo on kotona. Aamulla viideltä pärähti kello, hieman tosin väsytti, no ei ihme.

Riku ja muksut oli rakennuksilla kun pääsin töistä vaille kaksi. Siellä minäkin jopa tein hieman hommia. Siivottiin sitä kolmatta kerrosta laudoista yms roskista. Siellä jo sähköjä laittoivat ja Riku villoitti seiniä, siihen päälle sitten tulee ihan jo seinälevyt. Lattioilla on jo levyt ja portaikon kohta on puhkaistu ja reinat siitä siistitty.

Neljän aikaan Riku tuli alas ja sanoi että nyt lähdetään, he menevät kalaan veneellä emäsaloon, selvä!

Me sitten oltiin vaan kotona lasten kanssa, käytiin hieman namia ostamassa nesteeltä :)
Illalla järjestelin lasten vaatekaapit uudelleen. Siirsin poikien vaatteet niiden huoneeseen ja samalla otin huonot pois ja pienet meni Juusolle. Siinä touhussa meni yllättävän kauan. Sillä aikaa lapset katseli tietokoneelta Olipa Kerran Elämää, ja voi että kun ne pommitti kysymyksillä välillä :)
Miro on tänään ollut todella kiukkunen ja pieni uhmis. Aleksikin aivan tahalleen yritti ärsyttää, ei poika onnistunut vaan lopetti kun huomasi ettei siitä ole tehoa. Ei se äiti periksi anna!!!
Kotona vielä siivosin heidän aamupalat pöydästä (niin ja voitko kuvitella, ne oli pizzaa syönyt...aamupalaksi...heh), pesin 2 koneellista pyykkiä, moppailin lattioita, laitoin tiskejä (hirmu vuoren ne on taas puolessa päivässä saanut aikaiseksi).

Nyt on jalat aivan poikki, oikein särkee. Tänään ei ole oikein mitään uutta tapahtunut, aivan sitä samaa kun ennenkin, kova kiire ja touhu päällä ollut koko ajan.
Ajattelin jos nyt tekisi jotain iltapalaa ja keittäisi teetä. Laitoin lapset just sänkyihin ja jo nukkuvat kun pienet porsaat. Kuhan laitan nuo pyykit kuivumaan niin sitten kai minulla on sitä kuuluisaa omaa aikaa niin kauan kun nukahdan :) Tosin uni tulee kyllä nopsaan, tuntuis siltä.

Huomenna on kiva päivä tiedossa. Riku kun vissiin menee kalastelemaan tai rakennuksille niin minä ja lapset mennään ensin heti aamusta katsomaan Jarin ja Katjan uutta keittiötä sitten kotiin syömään ja jo 12-13 aikaan Jussille ja Lauralle navetan kunnostus hommiin.

Ei kommentteja: