maanantai 23. heinäkuuta 2007

Tänä aamuna ajattelin...

Että kun olen huomannut kuinka paljon on hommaa tälläisen viisi henkisen perheen pyörittämisessä niin entäs jos olisi lapsia neljä, viisi tai sitäkin enemmän. Tiedän yhden perheen kenellä on 9 lasta, haloo kuinka se äiti ehtii :) No, varmasti heillä on tiukempi kuri, lapset ja MIES tekee oman osansa mutta kuitenkin. Mieti sitä pyykki määrääkin. Minäkin päivittäin pesen yhden jollei kaksi koneellista pyykkiä iltaisin, entäs se kenellä on enemmän lapsia. Niillä pitää vähintäänkin olla joku ammatikone mihin mahtuu järjetön määrä pyykkiä.
Moni minulta kysyy että no koskas teille neljäs lapsi tulee. Hei, jos teen kolme lasta peräjälkeen, tarkoittaako se sitä että teen niitä vastaisuudessakin samaan tahtiin, NO EI :) Nyt ne on tehty ja koko ajan helpottaa, toisaalta. Tulee uusia ongelmia mutta eipä tarvitse yöllä herätä kahden tunnin välein syöttämään, sitä vaippa rumbaa ja vatsan väänteitä. Olen kasvanut niin itsekkääksi että en halua sitä enään. Haluan elää joskus ja tästä se pikku hiljaa alkaa, ettäs tiedät :) Turha kinuta meiltä lapsia enään, E I TIPU :) Asia loppuun käsitelty!!!!

Tälläistä minä mietiskelin aamulla töissä kuuden jälkeen, ei taida hyvin mennä :)
Nyt täällä toimistolla istun aamu kaffilla ja kohta taas liikkeelle. Pomo ei ole vieläkään tullut töihin. Meidän piti yhdessä lähteä tuuraamaan yhtä ihmistä, ei ole uutta että sitä saa odotella :)

Nyt oma olo tuntuu jotenkin hyvältä, energiseltä ja reippaalta. Saa nähdä mitä tapahtuu kun kotiin menee, odottaako siellä kaaos vai kiukkuiset lapset ja mies. Sen näkee sitten... Illalla taas palailen...

Ei kommentteja: