maanantai 23. heinäkuuta 2007

Syvä hiljaisuus...

...vallitsi ruoka pöydässä kun syötiin. Miro siinä sitten avasi keskustelun, koska te menette naimisiin? Meinasin oikeesti makarooniin tukehtua :) Totesin Mirolle että ei naimisiin tarvitse mennä vaikka onkin yhdessä ja hetki käytiin mielenkiintoista pöytäkeskustelua. Mistähän moinen kysymys tupsahti viisi vuotiaan päähän.

Joo, kotiin tulin yhden jälkeen. Lapsilla oli hauska päivä ollut, olivat koko päivän olleet keskustassa kiertelemässä.
Kahviteltiin ja olin vaan lasten kanssa. Nukahdin sohvalle kymmeneksi minuutiksi ja sitten Riku herätti minut, hei meille tulee nyt vieraita. Olin että mikä maa mikä valuutta, aivan pökerryksissä. Katjan ja Jarin porukka tuli meille evakkoon kun niillä on se remppa menossa ja vauhti oli taas kohdillaan lapsilla, herran jumala :)

Viiden jälkeen huomattiin että vakuutuksesta oli tullut pyörä rahat ja suunnattiin kauppoihin sitä etsimään.
Matkalla Tammistoon siinä minun työpaikan viereen rakennetaan uutta Etran isoa taloa. Kerroin että Jussi on samassa firmassa töissä, mutta ei tuossa. Mistä lie Lotta saanut kumman ajatuksen päähän kun kysyi: Niin, onko tuo se lauluooppera missä se on töissä? heh!!

Lopulta pyörä löydettiin Jumbosta, maksoi 170e. Aleksi oli aivan innoissaan taluttaessaan sitä kaupasta ulos. Koti matkalla käytiin vaarille näyttämässä sitä. Kahdeksalta oltiin vasta kotona.

Muksut on sängyissään, pojilla se tavallinen riehkaaminen menossa, GRRR..... Täytyy varmaan siirtyä siihen että vuoro iltoina, aina toinen menee aikaisemmin sänkyyn kun toinen. Näin tämä kuukausien tappelu ei voi jatkua.

Tässä teetä ja iltapalaa syön. Meinasin yhdeksän aikaan laittaa pyykkikoneen päälle mutta ajattelin , pah ei jaksa. Saa rauhassa sitten katsoa Las Vegasia. Pistin merkille että kun töistä tulin, kaikki tavarat, roskat, tiskit samoilla paikoilla jopa lisääntynyt. Laittelin paikkoja kuntoon hieman ja Rikulle tokaisin että laittelen tässä näitä niin teillä on mukavampi olla huomenna taas kotona :) Katsotaan koska hän on jotain tehnyt täällä sinä aikana kun minä olen vielä töissä :)

Kello on jo 21.40, kylläpä päivä vierähti vauhdilla.

Ei kommentteja: