lauantai 1. syyskuuta 2007

Ikävää ja itkua eilen

Tosiaan kuuden korvilla mentiin isälle ja Miro oli aivan innoissaan. Kun lähdettiin autolla pois niin Aleksille iski kova ikävä pikku veikkaa ja se alkoi itkemään takapenkillä. Sitten Lotalle iski ikävä myös ja sekin itki :( Aleksi itki ja sanoi että hän haluaa silittää veikan päätä ja itki lisää. Ai kamala, en ikinä olisi uskonut tuollaista reaktiota. Me yllätyttiin Rikun kanssa oikein kunnolla ja naurettiin mahat kippurassa vaikka toiset itki takapenkillä :) Se oli meinaan aika koominen tilanne :) Noh, saatiin itsemme rauhoittumaan ja puhuttiin takapenkkiläisille että Mirolla on siellä tosi kivaa ja tehdään me nyt Mirolle niitä synttäri yllätyksiä ja juttuja. Hetken päästä he rauhoittui. Haettiin Mirolle koululais tuoli siihen kirjoituspöytään minkä Ville ja Marja osti lahjaksi. Sitten käytiin prismassa ostamassa se meidän lahja, prätkähiiri ja sen prätkä ja Aleksi halusi kantaa sitä kaupassa kun se oli MIRON lahja :) Aleksi osti omilla rahoillaan vielä Mirolle oman lahjan.

Kotona aleksi höösäsi, Miro sitä ja Miro tätä. Se suunnitteli Mirolle vaikka mitä yllätystä kotiin paluun kunniaksi ja synttäreille :) Hän halusi auttaa kasaamisessa ja hän itse paketoi oman lahjansa.
On tuo sisar rakkaus niin vahvaa. Ne näköjään rakastaa toisiaan yhtä paljon kun vihaakin. Sitähän se on :)

Tänään aamulla heräsin kun Lotta lauleskeli 9.15 :) Ihanaa oli nukkua niin pitkään. Ne oli herännyt jo aikaisemmin ja tekivät Mirolle lisää yllätyksiä :) Aleksi piirsi monta A4, varmaan ainakin kahdeksan ja ne kun yhdistää siitä tulee iso kokonainen kuva :) Ja se sitten piilotteli niitä. Tämä on sunnuntai yllätys :) Lottakin teki jotain ja laittoi prinsessa kirjekuoreen sen :)

Riku lähti vaille 10 rakennuksille ja nyt minä alan siivoilemaan. Käydään varmaan mäkkärissä kolmisteen päivällä.
Illalla sitten lapsukaiset menee mummulaan

Ei kommentteja: