tiistai 28. elokuuta 2007

Nyt on leivottu ja perhe ruokittu

Leipominen sujui oikein mukavasti. Tosin ystäväni kysta ilmoitteli että on taas ilmestynyt alavatsaan ja vihloi oikein mojovasti välillä. Mirolle neuvoin kuinka leivotaan solmupullia. Hän halusi tietää mistä olen oppinut ja kerroin että Sirkku mummulta, sitten halusi taas tietää enemmän mummusta ja miksi se kuoli. Kerroin sitten, en tosin ihan tarkkaan kaikkea.
Lotalle hän sitten kertoi samat jutut kun sekin halusi tietää. "mummu piti leipomisesta ja äitin kanssa ne leipoi paljon, kun mummu ei ollut töissä vaan kotona äitin, Jussin ja Jarin kanssa. Mutta sitten se sairastui ja se oli niin paha pöpö että se sitten nukkui pois". Siitä aiheesta he keskenään keskustelivat hieman.
Aleksi tuli ihan yksin koulusta kotiin ja iso kasa läksyjä oli :) En ole niin innostunutta koululaista tavannut ennen. Oli että JEE kun tuli paljon läksyjä :)

Riku tuli jo kolmen aikaan kotiin, sekin potee flunssaa. Noh, pelkkää nuhaa sillä vasta on mutta kyllähän te miehet tunnette :) Ei siitä sen enempää... :)
Leipomisen sotkut siivosin ja tein meille ruokaa.

Itselläkin on voimaton olo, jonkun verran räkää keuhkoissa. Pitää kuitenkin alkaa pyykkiä pesemään ja laittaa kotia kuntoon, päivällä en jaksanut tehdä yhtikäs mittään.
Pitää lapsille keksiä jotain kivaa tekemistä siksi aikaa.
Huoh, ei jaksaisi istua nyt edes, taidan mennä hetkeksi sohvalle kun Riku on vielä kotona. Kohta lähtee rakennuksille.

Palaan illalla taas!

ILALLA:

Nyt on lapsukaiset sängyissää, kello on 20.45. Lotta lähti Rikun mukaan rakennuksille. Siellä kun niiden tyttö Pinja meni ratsastustunnille niin Satu kysyi jos Lotta haluaa tulla katsomaan ja niinhän se lähti. Minä olin aivan kuollut, totaali poikki. Nukuin n 20min Miron sängyssä kun pojat leikki. Sitten käytiin hieman pihalla ja seitsemäksi kotiin. Pikkuisen vaan pojat antoi parastaan ja huusin kun palosireeni!!! Loppu peleissä en saanut tilannetta purettua muulla kun... pojat nurkkaan... Onneksi se tehosi ja pienet palopuheet siihen päälle. Loppu ilta menikin hienosti.
Lotta saapui kotiin, intoa täynnä .Hepat oli kuulemma tosi ihania ja hänkin haluaa kokeilla :) Olin että no joo, mikäs siinä ja menin katsomaan hintoja. Tokaisin sitten Lotalle josko joku muu harrastus kiinnostais :) Meinaan 10 kerran kortti maksaa melkein 270e, yksittäis tunti on 30e, siis nämä on poni hintoja. Hevosilla oli kalliimpi. No, sitten tuli baletti tai taitoluistelu, ne näytti olevan jo ihan siedettäviä hintoja. No ajattelin että saa mennä ainakin kerran kokeilemaan ratsastusta jos haluaa.
Oli illalla pyykki hommaa hieman, muuta en jaksanut tehdä laisinkaan.
Rikun flunssa kyllä näyttää pahenevan. On se minullakin kurkku hellä ja sitä limaa keuhkoissa. Liekkö joku pöpö ja siksi on voimat kokonaan tiessään.

Ajattelin telkan ääressä maata koko loppu illan. Keittää teetä ja iltapalaa. Tulee se karmea 4D dokumentti, vanhemmista jotka lyö lapsiaan. En kyllä tiedä pystynkö katsomaan sitä, ajatuskin puistattaa.
Olen tänään syönyt muutaman pullan ja piru vie kun vatsa on taas turvoksissa, ei onneksi paljon mutta kuitenkin. Nyt kyllä saa luvan loppua sen pullan mussuttaminen. Veikkaan että se hiiva osaltaan hankaloittaa oloa.
Pakko olla huomenna paremmassa kunnossa jotta voi lähteä lenkille Katjan kanssa taas.

nyt hyvää yötä!!

Ei kommentteja: