torstai 30. elokuuta 2007

ONNEA ALEKSI!!!!!!

Aleksin koulu osallistui Kerava Halki -juoksuun joka pidettiin keskustassa. Oli oikein kuuluttajat ja kaupungin johtaja paikalla ja paljon väkeä. Aleksin koulu kisaili ihan ekana, se oli viesti. Aleksin joukkue voitti reilusti :) Valokuvaajat otti kuvia voittajista ja pääsivät vielä palkinto korokkeelle. Oli poika yhtä hymyä :) Huomenna voittajat saavat vielä omat palkinnot, nyt kaikki osallistujat saivat pienet reput. Ja huomisessa lehdessä on kuvia ja juttu.

Nyt käytin lapset pesulla ja tein ilta palat, aika lähteä lenkille!!

ILLALLA:

Ällistyin kotona, lenkki kesti tunnin ja matkaa kuitenkin kertyi 6.5km eli hieman vähemmän kilometrejä mitä normaalisti Katjan kanssa. Otin kyllä Rikun neuvosta vaarin ja pistin tossua toisen eteen nopeammin. Enkä edes hengästynyt, hö hölmöä :( Hiki ei tullut myöskään. Pitääkö sitä oikeasti alkaa juoksemaan jotta tuntuisi joltain. Katja ei päässytkään tänään mukaan.

Ehdin katsoa teho-osaston melkein alustakin, nyt menen suihkuun ja teen sitten pientä iltapalaa.

Tämä liikunta on alkanut tehdä ihmeitä minun vatsalle ja suolistolle :) Ei tässä mitään puhdistus kuureja tarvitse, lähtee lenkille vaan eikä maksa mitään :)

Huomen illalla Miro sitten pääsee ekaa kertaa vaarille yöksi, poika odottaa sitä enemmän kun joulua :) Sillä välin me hankitaan Mirolle lahja ja kasataan Marjan ja Villen ostama lahja, se odottaa autossa.

Ei kommentteja: