maanantai 27. elokuuta 2007

Uusi viikko aluillaan, lenkkipäivä

Eilen venähti nukkumaan meno, oli pakko katsoa se nelosen pitkä leffa mikä loppui yli puolen yön. Himppu vaan väsytti aamulla :)
Lihakset ei ole yhtään kipeänä eilisestä juoksusta, hyvä hyvä :) Alkaa kroppa tottumaan. Vatsan toimintaan/turvotukseen on tuo liikkuminen auttanut myös. Rikulle eilen illallakin sanoin että kuinkas tuo vatsa on "littana" ollut pari päivää, kun ei ole pätkääkään turvottanut. On sellainen kevyempi olo. Jatkan siis harjoituksia :) Mietin että niinä välipäivinä kun en lähde lenkille voisi kotona tehdä hieman vatsalihaksia, jos tuo makkara tuosta pienentyisi :) Muistelin että silloin muutama vuosi sitten kun jumppailin innolla kotona ja laihdutin sen 8kg niin jumppasin 6xvko:ssa ja joka kerralla tein 160 erinäisiä vatsalihans liikkeitä, joskus kun innostuin meni 100 enemmän.

Aleksi läks kouluun, Riku saattoi kirkolle taas. Aleksin kanssa sovittiin että saa kävellä itse tuohon porvoonkadulle, nesteen kohdalle ja minä tulen valvomaan sen tien ylityksen mikä on kaikista vaarallisin. Poika oli innoissaan :)
Remppa ukkoja ei ole näkynyt vielä. Pitäisi toisten kanssa lähteä kauppaan kohta. Aleksille pitää ostaa sadetakki uusi. Sillä on illalla se kilpailu ja reppanalla ei ole kunnon sadetakkia. Lupasivat meinaan sadetta.
Toivottavasti illalla ei sataisi, lähdetään Katjan kanssa lenkille, kokeillaan miltä tuntuu sauvojen kanssa mennä.

PÄIVÄLLÄ:
Remppa ukot tuli ja meni, teki loppuun homman. Sanoivat että perjantaina oli kosteus mitattu ja ei ole kosteutta. Noh, kai se on uskottava. He sanoivat meidän lattiasta (siinä kun alkuperäinen muovimatto) että pitäis saada uusi kun saumat repsottaa ja elementit näkyy. Sinne jos vettä menee niin avot, se on siinä sitten. Se liima siellä kuulemma alkaa käymään tai jotain. Tietenkin soitin isännöitsijälle ja vastaus oli että tänä vuonna ei remontteja tehdä enään, rahat on loppu. Just joo, onpa mukavaa. HAISTA VVO KUKKANEN!!!!!!!!

HALUU IKI OMAN KODIN!!!!!!!!!!!!

Olin kaupassa myös Miron ja Lotan kanssa. Aleksille ostin kunnon sadetakin ja itselleni lenkki pöksyt. Olisin ostanut myös huppari tyylisen paidankin mutta en kehdannut ostaa 30e paitaa kun jo housut maksoi 20e. Jos vaikka tili päivänä :) Miro oli erikois hienosti kaupassa. Kerrankin uhkailu tehoaa. Se meinaan muisti kun kerran suutus päissäni sanoin että vartija katsoo kameroista ja vie tuhmat lapset ulos kaupasta. Kauhea äiti :)

Aleksi kipsutteli ihan itse koulusta, menin vaan tuolle tielle vastaan. Kamalasti oli pojalla taas asiaa mitä koulussa tapahtui. Ne oli 2h tuossa liikuntakeskus Spurtissa. Illalla vielä 2.2km suunnistus päälle niin LUULISI pojan olevan illalla poikki....

Tilasin Lotalle tänään muuten lääkäriä tuon astman takia. Vasta 21.9 on vapaa aika, grrr.
nyt pitää mennä kirjoittamaan aleksin läksyä. Sen pitää taas tarina keksiä.

Illalla takaisin viimeistään lenkin jälkeen eli n. 21.30

Ei kommentteja: