torstai 30. elokuuta 2007

Tutustumis päivä ja juoksu kilpailua

Aamulla väsy oli tosi suuri, piti käydä suihkussakin kun illalla en jaksanut. En päässyt suihkuun aamullakaan, aika loppui. Vietiin Aleksi autolla kouluun ja menin Lotan ja Miron kanssa tutustumaan uuteen hoitoon.
Lapset viihtyivät tosi hyvin, askarteli, pelaili pelejä ja piirteli. Lotta jo teki tuttavuutta tyttöjen kanssa. Siellä juttelin yhden äidin kanssa ja huomasin hänen pyöristyneen masun. Olin että ai ihanaa, vauva tulossa. Sanoi että juu joulukuussa, kahdeksas!!!! :) 8. lapsi :) He ovat muuttaneet juuri Oulaisista Oulun läheltä. Tällä hetkellä asuvat 5h+keittiö kerrostalossa. Mutta rakentaa kyllä isompaa. Nostan hattua hänelle!!!! :)

Sieltä huristeltiin tarjoustaloon ostamaan esikoululaiselle reppu ja Mirokin sai. Siellä kuljetellaan varavaatteet+sadevaatteet. Kotiin ja tein meille pinaattikeittoa, sain kehut :) Hyvä Knor :)

Sitten pitikin jo lähteä aleksi vastaan. Mentiin autolla kun satoi vettä. Siinä koulun pihalla tein tuttavuutta Aleksin luokkalaisen äidin kanssa ja muistutin illan Kerava Halki -juoksusta. Hän kiitteli kun oli unohtanut.
Aleksi kertoi että luokan valvoja oli jutellut siitä kiusaamis asiasta ja aleksi oli nähnyt ne lapset omassa koulussa. Mutta juuri kun oli menossa kertomaan opettajalle niin lapset oli lähtenyt sisälle toiseen rakennukseen. Toivotaan että saavat ilkimykset kiinni!!!
Aleksi väkisin halusi kävellä kotiin sanoin että sen kus kävelet. Kun ajoin ohi niin kahden tytön kanssa käveli :) Meidän casanova!!

Nyt aleksi jo teki äikän läksyt ja kohta se huutaa ruokaa. Kamala ruoka halu sillä on kun palaa koulusta :)

Illalla on se juoksu aleksilla keskustassa. Sitten kahdeksalta viim. lähden taas Katjan kanssa lenkille. Pitäisi vaan joku toinen reitti katsoa välillä.
Jo, se on taas joku väsymys kausi menossa, koko viikko mennyt tässä. Meillä on kotikin aivan kamalassa kunnossa, kun kukaan muu ei tee jos en ala huutamaan asiasta. Puhtaat pyykit odottaa nyt koneessa ja pitäisi ed. viikkailla. Hyvä jos jaksan sen. En tiiä, pitäisikö ottaa 15min pika unet sohvalla.

Aleksille muuten keksin oivan homman, koti työn. Roskien viennistä huolehtiminen. Hommasta saa kerran viikossa 3e ja kun huomaan että tekee homman hienosti ja ottaa jotain lisää huolehdittavaa niin palkka nousee viiteen euroon. Poika oli aivan tohkeissaan kun sai jotain omaa mistä pitää huolehtia. Vielä se tykkää, palataan asiaan parin vuoden päästä ;)


Palaan illalla lenkin jälkeen

Zzz ZZzzz

Ei kommentteja: