perjantai 31. elokuuta 2007

Viikonloppu tulossa taas

Aamu meni kivasti, Aleksi oli oikein reipas nuorukainen. Osaa se olla jos haluaa :)

Puoli kympin aikaan lähdin toisten kanssa pihalle ja Miro kokeili sen radio-ohjattavaa, vihdoinkin se toimii. Tilasin siihen antennin, postitus kulujen jälkeen antennin hinta oli 13e.

Vaille 11 haettiin Riku töistä ja suunnattiin mun työpaille. Hain auton ja avaimia jotta pääsee kuudelta maanantaina töihin :) Sitten alkaa se osittainen hoitovapaa, IHANAA :) Eskari opet oli yllättyneitä tästä ratkaisusta, tosin kyllä iloisia. Kun kuulemma ihmiset ovat unohtaneet tämän mahdollisuuden.

Tultiin kotiin ja aleksin palasi koulusta, syötiin. Ihan hieman vaan pojat keskenään tappeli, naama punaisena karjui toisilleen, ärsytti ja vei toistensa tavaroita jotta toinen huutaisi enemmän. Sitten huusin "JO SE NYT ON PERKELE!!!!" ja iskin nyrkin pöytään. Pojat seisoi kun ameijassa, asennossa. Sitten tuli että "no mutku toi teki sitä..." yms.

Pitäis Miron kamppeet katsoa, pitäis ruokakaupassa käydä, Jennille lahja ostamassa ja tehdä ruokaa taas. Hieman tässä olisi tekemistä ennen neljää.

Riku illalla menee merelle kalastelemaan taas, saan olla ihan rauhassa Lotan ja Aleksin kanssa. Olisin kyllä lenkille halunnut mennä :(

Myöh:

Kello on puoli kuusi nyt. Miron tavarat laitettu ja poika on pikkusen vaan kärsimätön kun vasta tunnin päästä mennään vaarille.
Riku ei menekkään kalaan tänään, aika kova sade ja tuuli ulkona.
Kaupasta ostettiin hieman herkkuja sipsejä, suolapähkinöitä. Ja ajattelin herkutella vähän tänään :) Lenkille ei voi mennä tuossa ilmassa.

Katsottiin netistä meidän Bonuskortti tapahtumia ja paljon tässä kuussa mennyt s-kortilla. Meinasin pyörtyä, n. 1200e ja siitä puuttuu vielä n. 100e :) Herran jumala sentään. Nyt en ihmettele miksi ei ole rahaa ollut nyt loppu kuusta.

Illalla kasataan Miron lahja valmiiksi. Eipä tänään mitään ihmeellistä tapahdu, kotona olemista vaan. Pyykkiä pitää illalla pestä ja jos pari olutta maistais.
Huomenna Riksu menee rakennuksille jo kymmeneksi.

Mukavaa perjantaita kaikille :)

Ei kommentteja: