tiistai 28. elokuuta 2007

Sanonta kuuluu: Tiistai toivoa täynnä

JUMALAUTA!!!!

Anteeksi huutoni mutta nuo kaksi Miro ja Lotta ovat AIVAN KAMALIA. Aivan ihme asioista saavat hirveitä pultteja. Prismassa Lotta sai huuto ravarit kun hän ei saanut painaa hissin nappia, autokerroksessa kaikui kivasti se kiljuminen ja huutaminen :) Ja kun Lotta rauhottuu niin Miro saa raivarit ja taas toisinpäin...
Meinaan leipoa ihan kohta heidän kanssa pullaa, kuinkahan akan käy :) Vähä jännittää...

Lihakset on tänään aika voimattomat, ei ihme eilisen yli 11km reippailusta. Kipeät ne ei ole, voimattomat vaan. Joo, ja eilen kun pääsin sanomasta että ei tulisi kipeäksi niin minä viisas nukahdin ikkuna auki (nukun suoraan sen alla) ja arvaat varmaan kun kurkku oli kipeä ja nyt yskä alkanut. Palelenkin koko ajan. Tänään olen (mitä luultavammin :) ) ihan kotosalla illalla ja parantelen alkavaa flunssaa. Tai saas nähdä jos nuo lihakset tuosta voimistuu niin en varmaan malta olla menemättä :)
Tänään sovittiin Katjan kanssa uudesta sauva lenkistä huomiseksi, kivaa kun on kaveri. Eilenkin naureskeltiin tosi paljon, mm kakka juttuja :) Niin aikuismaista :D Ei mutta, ihanaa kun ei koko ajan puhu lapsista ja siihen liittyvistä asioista. Eilen oli puhe miehistä ja siitä kakka -asiasta.

Jaa, kuulen jo naurua olohuoneesta, lapset ovat nyt sulassa sovussa joten leipomaan :)

Ei kommentteja: