maanantai 27. elokuuta 2007

Vielä maanantaita :)

Suunnitus meni hyvin vaikka ukkos myräkkä meidät yllättikin, just päästiin onneksi maaliin kun alkoi sataa. Lenkki oli siis 2.2km, ja huh huh mitä vauhtia poika juoksi, halusi katsos voittaa vaikka tosi asiassa aleksi ei pärjää vielä niille hyville. Me käytännössä juostiin siellä metsässä koko matka, oli aika vaikea liikkuista. Paljon oli hakkuu alueita, ja sammal kohtia oli paljon. Eli upotti ja paljon tuli loikittua :) Minä kaaduinkin rähmälleen mutta poika ei edes huomannut :)
Oli todella rankkaa vaikka luulin että olisin jaksanut sen kun vettä vaan. n 35min meillä meni, tarkkaa aikaa ei tiedä vielä kun tulokset ei ole tullut. Ei se sitä voittanut kuitenkaan, sen tiedän. Jokainen pieni kilpailija sai kuitenkin taas ruusulusikan ja sekin riittää aleksille ihan vallan mainiosti.

Siitä vankilalle ja haettiin toiset sieltä ja juotiin kahvit pika pikaa.

Nopeasti komensin vuoron perään lapsia suihkuun ja siitä iltapala pöytään, oli kun apina lauma olisi taas ollut ruokailemassa, huoh.
Sitten itseni valmiiksi ja kahdeksalta lähdin sauvoilemaan Katjalle päin. Mentiin taas se sama n. 7.5km lenkki ja minä vielä pienen mutkan kautta sauvoin kotiin. Aikaa tuossa lenkissä meni minulla 1h50min ja kokonais pituus taisi olla n. 9.5km :) Nyt on suunnistuksen ja lenkin jälkeen jalat hyytelöä mutta aivan uskomaton olo :)
Kävin jo suihkussa, siellä lotrasin 15min kuumalla vedellä. Nyt tankkaan vettä ja seuraavaksi pientä iltapalaa ja peiton alle.
Ajattelin jos huomennakin sataa vielä niin pidän välipäivän, nyt olen kahtena päivänä peräkkäin kastellut itseni lenkillä, nytkin vettä vaan valui kengistä kun kaadoin. Jos ei tahalleen itseään sairastuttaisi.

hyvää yötä!!!

Ei kommentteja: